Petr Kramný vrah? - pochybnosti - díl 8. - Lež?

V dnešním 8. dílu ze 79. dílného seriálu pochybností v trestní věci Petra Kramného, přinášíme díl s názvem "Lež".
Dnešní díl je zaměřen na tu skutečnost, že přednosta ÚSL v Ostravě, agent STB s krycím jménem SIMON - MUDr. Igor Dvořáček patrně "omylem(1)" informoval soud o nevyčerpatelnosti histologického materiálu a proto závěr o nálezu odpovídajícímu zásahu elektrickým proudem je u Moniky Kramné učiněn na základě 1 (slovy jednoho) histologického řezu srdce Moniky Kramné.

Spolek Šalamoun ad hoc oslovil celou řadu znalců z odvětví soudního lékařství, i mimo Českou republiku, zda by k takovému závěru, který je základním pilířem odsuzujícího rozsudku dospěli na základě jednoho, jediného histologického řezu srdce?

Dodnes se žádný takový znalec nenašel !!!

V jednom z dalších dílu 79. dílného seriálu pochybností v trestní věci Petra Kramného se dozvíte, že závěr učiněný právě na tomto jednom jediném histologickém řezu srdce o působení elektrického proudu je zcela a kategoricky mylný.
Více v 8. dílu s názvem "Lež?" naleznete zde :

Všechny díly seriálu Petr Kramný vrah? - pochybnosti, naleznete zde:

(1) Omyl je pracovní termín Spolku Šalamoun, kde znalci Smatanová, Dokoupil konstatují patrně právě omylem stopy účinku elektrického proudu na srdcích Moniky a Kláry Kramné, které tam ve skutečnosti přítomné vůbec nejsou.

28. 5. 2018