Jak kontaktovat Spolek Šalamoun

 Dobrý den,děkujeme Vám za důvěru, se kterou se na Spolek Šalamoun obracíte.Jsme nevládní a neziskový spolek, který však nesupluje činnost advokáta a neposkytuje poradenskou činnost. K poskytování profesionální právní pomoci jsou (podle zákona o advokacii) určeni advokáti, jejichž seznam a případnou specializaci naleznete na www.cak.cz

Všeobecné informace o nás:

Pro Spolek Šalamoun pracují dobrovolníci, kteří se ve svém volném čase a za své vlastní finanční

prostředky věnují nejzávažnějším trestním případům, ve kterých je zřejmé, že došlo k porušení práva na spravedlivý proces.

Máme velmi omezené jak časové, tak i materiální kapacity a z těchto důvodů se nemůžeme zabývat všemi případy, ani se nezabýváme exekucemi, opatrovnickými spory, péčí o děti, výživným, dluhy, spory o majetek, apod. Dále nepodáváme tzv. společenskou záruku v případě žádosti o podmínečné propuštění, ani záruku v případě vazebního řízení u případů, kterými se nezabýváme a jejichž účastníky (obviněné) neznáme.

V případě, že se rozhodneme Vaším případem zabývat, budeme Vás kontaktovat ohledně bližších informací (žádný časový horizont nejsme ale schopni garantovat). Prosíme, veškerá svá podání zasílejte v elektronické podobě, nejlépe ve formátu *pdf. Online nástroj jak převést např. obrázek do pdf naleznete zde: https://jpg2pdf.com/.

K Vašemu podání připojte kontaktní údaje na Vás, zejména e-mail a telefonní číslo.

S úctou

Spolek na podporu nezávislé justice v ČR Šalamoun

Kontakty:

email:

spoleksalamoun@spoleksalamoun.com

adresa: Novákových 25/857, 180 00, Praha 8
datová schránka: g4kvibk

9 komentáře

  1. Katka napsal:

    Dobrý den, manžel má nárok o PP po 1/3 trestu, žádost za něj podává přímo věznice (Pardubice). Dá se někde na webu najít info o tom, který soudce bude mít toto řízení na starost? Řízení o PP by mělo se mělo konat přímo ve věznici. Na netu jsem našla přehled soudních řízení, ale to jsou soudy mimo věznici. Děkuji za info.

  2. Miloslav Zoula napsal:

    Dobry den proc se ignorují dokumenty z ministerstva zdravotnictví, Evropské komise,jsou mi odepřeny veškerá základní lidská práva,proč doktoři lžou do zpráv a léky mi způsobovaly těžké deprese.Ignoruje se i soudní výpověď!!!

  3. Eleonora Goldstein napsal:

    ja som Vám chcela mail napisat, prosim aby ste to neverejnovali. dakujem

  4. Eleonora Goldstein napsal:

    http://www.travelnews.ch/hotellerie/9913-raetsel-tod-im-steigenberger-aqua-magic-ist-geklaert.html

    Dobry den, uz dlho sledujem pripad- Krajny. Mozno ten horeuvedeny clanok Vám pomoze v pripade. Ten hotel je zdialeny od Titanic Palace okolo 10 km. Mozno tam pouzili tiez ten jed, alebo ine postreky proti hrobakom. Zomreli britske turisty, ktori predtym boli zdravi. Ked bola izba na prizemi, mozno v noci pustili zavlazovanie a to cele sposobilo. Dakujem a vsetko dobre.
    S pozdravom
    Eleonora Goldstein

Napsat komentář